Smantana, scortisoara, stafidele si zaharul se pun la foc mic, sa fiarba in lapte. Separat se bat ouale si se pregateste omleta in tigaia incinsa. Ca
Smantana, scortisoara, stafidele si zaharul se pun la foc mic, sa fiarba in lapte. Separat se bat ouale si se pregateste omleta in tigaia incinsa. Cand sunt pe jumatate facute, se adauga peste oua amestecul de lapte si se amesteca bine, pe foc, pana ce sunt gata.
Se serveste calda. Alte aperitive: Chiftele Ciuperci la cuptor Oua umplute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa