Pentru omleta delicioasa cu ciuperci si smintina intr-o craticioara se inabusa in unt fierbinte ciupercile taiate, impreuna cu ceapa.
Pentru omleta delicioasa cu ciuperci si smintina intr-o craticioara se inabusa in unt fierbinte ciupercile taiate, impreuna cu ceapa. Cind ciupercile sint patrunse, se sareaza, se adauga faina si se stinge cu smintina. Se lasa sa fiarba 5-10 minute ca sa scada. Separat se prepara o omleta din toate ouale sau 6 omlete mai mici. Cind sint gata se umplu cu compozitia de mai sus, se intorc marginile inauntru (pentru a nu curge compozitia) si se ruleaza. Omleta se poate umple si cu sote de ficat, sote de rinichi, sote de mazare, pireu de spanac etc.
Ai mei stramba din nas cand vine vorba de gulii . Asa ca am fost nevoita sa imbunatatesc imaginea aceastei banale ciorbite...
Ciorba de gulii cu perisoare afumateIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa