Omleta frageda

Painea faramitata se inmoaie in jumatate pahar cu lapte. Galbenusurile se freaca bine, se amesteca cu amestecul de lapte si paine si cu albusurile bat

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 jumatate pahar lapte
  • 1 jumatate pahar paine faramitata
  • 3 galbenusuri
  • sare
  • 3 albusuri batute spuma
  • 25 gr unt

Mod de preparare

Painea faramitata se inmoaie in jumatate pahar cu lapte. Galbenusurile se freaca bine, se amesteca cu amestecul de lapte si paine si cu albusurile batute spuma. Intr-o tigaie cu coada, pentru prajit, se pune unt cat o nuca si cand este fierbinte se toarna compozitia, se lasa sa se prajeasca, apoi se indoaie.


Se serveste cu sos de rosii. Alte retete: Placinta cu dovleac Papanasi fierti Zacusca

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...