Omleta indiana

Rosiile se curata de pielite, apoi se taie in cuburi mari. Se pun la fiert in supa clocotita impreuna cu rondele de ceapa, sare, piper, sofran si cor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 1 cescuta supa
  • 4 cepe
  • 3 rosii
  • 2 lingurite sofran
  • 2 lingurite coriandru
  • 1 lamaie
  • 3 lingurite iaurt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Rosiile se curata de pielite, apoi se taie in cuburi mari. Se pun la fiert in supa clocotita impreuna cu rondele de ceapa, sare, piper, sofran si coriandru. Se lasa la fiert aproximativ 10 minute dupa care se strecoara. Se prepara o omleta din cele 6 oua, si se amesteca peste amestecul de rosii si ceapa. In supa ramasa se adauga iaurtul si sucul de lamaie.


Omleta se serveste cu sosul preparat.

Alte aperitive:

Oua umplute Piftie de curcan Maioneza de post

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii