Omleta indiana

Rosiile se curata de pielite, apoi se taie in cuburi mari. Se pun la fiert in supa clocotita impreuna cu rondele de ceapa, sare, piper, sofran si cor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 1 cescuta supa
  • 4 cepe
  • 3 rosii
  • 2 lingurite sofran
  • 2 lingurite coriandru
  • 1 lamaie
  • 3 lingurite iaurt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Rosiile se curata de pielite, apoi se taie in cuburi mari. Se pun la fiert in supa clocotita impreuna cu rondele de ceapa, sare, piper, sofran si coriandru. Se lasa la fiert aproximativ 10 minute dupa care se strecoara. Se prepara o omleta din cele 6 oua, si se amesteca peste amestecul de rosii si ceapa. In supa ramasa se adauga iaurtul si sucul de lamaie.


Omleta se serveste cu sosul preparat.

Alte aperitive:

Oua umplute Piftie de curcan Maioneza de post

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...