Omleta italiana cu sunca si telemea

Pentru omleta italiana cu sunca si telemea bateti ouale foarte bine, puneti in tigaie putina grasime si pregatiti o omleta in mod obisnuit.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri de telemea
  • 100 g de sunca
  • 2 rosii mari
  • 2 linguri de unt netopit
  • putin sos picant
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru omleta italiana cu sunca si telemea bateti ouale foarte bine, puneti in tigaie putina grasime si pregatiti o omleta in mod obisnuit. Intoarceti-o pe ambele parti, apoi, fiind inca in tigaie, acoperiti omleta cu verdeata tocata, cu sos picant si sunca taiata in cuburi mici. Deasupra puneti rondele de rosii, apoi felii de brinza. Lasati citeva minute la cuptor sa se gratineze.


Omleta se serveste cit este fierbinte.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...