Omleta lipoveneasca

Se sparg ouale si se amesteca cu o furculita. Se taie bucati crenvustiul, salamul si cascavalul si se adauga peste oua. Se sareaza si se pipereaza. S

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 crenvusti de pui
  • 5 felii de salam uscat
  • 150 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • 1 cescuta de faina
  • 3 rosii
  • 2 linguri bulion
  • 100 gr cas de oaie

Mod de preparare

Se sparg ouale si se amesteca cu o furculita. Se taie bucati crenvustiul, salamul si cascavalul si se adauga peste oua. Se sareaza si se pipereaza. Separat, se spala rosiile si se dau pe razatoare peste compozitia rezultata. Se adauga piper dupa gust si cele 2 linguri de bulion. Se amesteca energic, apoi se adauga treptat ceasca de faina. Se amesteca sa nu se formeze cocoloase. Se adauga ulei intr-un vas si se toarna compozitia rezultata. Se rade casul de oaie de razatoare si se presara apoi deasupra omletei.


Se serveste simpla sau cu acrituri. Alte retete: Chiftele Placinta cu carne Saratele

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...