Pentru omleta "mananci si nu te saturi!" se toaca ceapa marunt si se pune la prajit in ulei incins impreuna cu kaiserul si cabanosii.
Pentru omleta "mananci si nu te saturi!" se toaca ceapa marunt si se pune la prajit in ulei incins impreuna cu kaiserul si cabanosii(si aceste taiate marunt). Se adauga ouale batute bine si cu cele doua linguri de smantana-se presara piper si sare dupa gust. Cand aceasta este aproape gata se adauga mujdeiul amestecat cu bulionul.
Se serveste calda cu cascaval ras si cu marar si patrunjel presarat pe deasupra.
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti