Omleta "mananci si nu te saturi!"

Pentru omleta "mananci si nu te saturi!" se toaca ceapa marunt si se pune la prajit in ulei incins impreuna cu kaiserul si cabanosii.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100g kaiser
  • 2 cabanosi(uscati)
  • 1/2 ceapa
  • 2 linguri cu smantana
  • cascaval
  • 6 catei de usturoi
  • bulion
  • marar
  • patrunjel
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru omleta "mananci si nu te saturi!" se toaca ceapa marunt si se pune la prajit in ulei incins impreuna cu kaiserul si cabanosii(si aceste taiate marunt). Se adauga ouale batute bine si cu cele doua linguri de smantana-se presara piper si sare dupa gust. Cand aceasta este aproape gata se adauga mujdeiul amestecat cu bulionul.


Se serveste calda cu cascaval ras si cu marar si patrunjel presarat pe deasupra.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...