Omleta milaneza este o reteta potrivita pentru micul-dejun. Ingredientele pentru reteta sunt: oua, ceapa, verdeata.
Omleta milaneza se prepara usor, astfel: curatam ceapa si ardeiul gras. Incingem intr-o tigaie ulei si prajim la foc iute ceapa, areiul si dupa dovlecelul taiat. Cand legumele s-au inmuiat le scurgem de ulei si le punem intr-un castron. In alt vas, batem ouale cu smantana. Dam gust cu sare si piper. Rasturnam compozitia de ou in togaie unsa cu ulei si dam la cuptor. Servim calda.
Alte retete cu oua recomandate:
Nu puteam sa astept Sarbatorile de iarna fara turta dulce, mai ales ca imi place mult sa fac tot ce inseamna forme decupate...
Turta dulce 3Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj