Ou aperitiv cu sos picant

Pentru ou aperitiv cu sos picant ouale fierte tari se curata de coaja, apoi la partea mai lata a fiecarui ou se taie albusul pana la galbenus. Se scoate incet galbenusul.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 30 g unt
  • 1 lingura sunca tocata
  • 1 lingurita pasta de sardele
  • 1 lingurita ceapa tocata marunt
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • 2 pahare sos picant obtinut din:
  • 1 pahar maioneza
  • 1 lingura hrean ras
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita mustar (se amesteca maioneza usor cu smantana
  • mustarul
  • hreanul si sarea)

Mod de preparare

Pentru ou aperitiv cu sos picant ouale fierte tari se curata de coaja, apoi la partea mai lata a fiecarui ou se taie albusul pana la galbenus. Se scoate incet galbenusul (astfel ca albusul sa ramina intreg), se freaca cu untul, pasta de sardele, mustar, sare, piper, se adauga sunca, ceapa si verdeata tocate. Ouale se umplu trecand compozitia printr-un sprit special. Se toarna sosul rece in farfurie si se aranjeaza ouale in zig -zag


Se garniseste cu patrunjel verde si masline.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide