Oua benedict cu cartofi

Aveti nevoie de oua, paine, cascaval, bacon, condimente, cartofi, ceapa, patrunjel si ulei.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 felii de paine
  • 8 bucati cascaval
  • 8 felii bacon
  • 1 lingurita boia
  • piper
  • sare
  • 2-3 linguri ulei
  • Pentru garnitura:
  • 4 cartofi mari
  • 1 ceapa rosie
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • 1 lingurita boia

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert in apa cu sare, Se curata apoi de coaja, se taie cubulete si se inabusesc in untul topit. se adauga sare, piper si boia si se amesteca cu ceapa calita in prealabil. Separat, se prajesc feliile de paine.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins, se adauga feliile de bacon, apoi cascavalul, se lasa 2-3 minute pe o parte si 2-3 pe cealalta. Se scot pe o farfurie si se adauga putin ulei daca e nevoie. Se prajesc ouale, se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se orneaza feliile de paine cu cascavalul, baconul, iar deasupra se asaza ouale.


Ouale se serevsc cu garnitura de cartofi taranesti, ornati cu patrunjel verde.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Marius 37

Desert tort Marius 37
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca