Oua brailene

Se fierb ouale tari, se decojesc si se separa albusurile de galbenusuri. Se caleste ceapa tocata in unt, se adauga sare, piper, patrunjel verde tocat,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 cepe
  • 1 jumatate pahar vin alb
  • 1 jumatate pahar apa
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se fierb ouale tari, se decojesc si se separa albusurile de galbenusuri. Se caleste ceapa tocata in unt, se adauga sare, piper, patrunjel verde tocat, faina, apoi se toarna vinul si apa si se amesteca repede pe foc mic. Se pune sosul pe o farfurie, se presara albusurile rase pe razatoarea mare si se asaza galbenusurile intregi.
Se servesc calde.

Alte retete:

Oua umplute cu ciuperci

Ardei copti

Placinta cu dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii