Se fierb ouale tari, se cojesc si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se zdrobesc cu lingura, impreuna cu fileurile de ansoa, apoi s
Se fierb ouale tari, se cojesc si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se zdrobesc cu lingura, impreuna cu fileurile de ansoa, apoi se amesteca cu sare, piper, cu sos Bechamel, cu patrunjel verde tocat, cu putina zeama de lamaie si cu albusurile tocate. Se asaza intr-o forma unsa cu unt, se acopera cu smantana si se pun in cuptorul fierbinte sa se gratineze.
Se servesc calde sau reci.
Alte retete:
Rosii umplute cu piept de pui
Ciuperci umplute
Zacusca
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti