Oua cu branza

Ouale se fierb tari, se curata si se taie in doua. Rosiile se spala, se scobesc de miez dar nu prea mult, apoi se asaza cu gura in jos sa se scurga

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 10 rosii tari
  • 10 linguri branza burduf
  • 10 linguri sos alb
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale se fierb tari, se curata si se taie in doua. Rosiile se spala, se scobesc de miez dar nu prea mult, apoi se asaza cu gura in jos sa se scurga zeama. In fiecare rosie se asaza cate o jumatate de ou, cate o lingura de branza si deasupra cate o lingura cu sos alb, amestecat cu sare si piper. Se mai presara putina branza si se introduc in cuptor.
Se servesc calde.

Alte aperitive:

Zacusca de ciuperci

Ciuperci pane

Arici din pateu de ficat de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide