Oua cu branza

Ouale se fierb tari, se curata si se taie in doua. Rosiile se spala, se scobesc de miez dar nu prea mult, apoi se asaza cu gura in jos sa se scurga

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 10 rosii tari
  • 10 linguri branza burduf
  • 10 linguri sos alb
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale se fierb tari, se curata si se taie in doua. Rosiile se spala, se scobesc de miez dar nu prea mult, apoi se asaza cu gura in jos sa se scurga zeama. In fiecare rosie se asaza cate o jumatate de ou, cate o lingura de branza si deasupra cate o lingura cu sos alb, amestecat cu sare si piper. Se mai presara putina branza si se introduc in cuptor.
Se servesc calde.

Alte aperitive:

Zacusca de ciuperci

Ciuperci pane

Arici din pateu de ficat de pui

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza

Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....

Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos