Ouale se fierb tari, se curata si se taie in doua. Rosiile se spala, se scobesc de miez dar nu prea mult, apoi se asaza cu gura in jos sa se scurga
Ouale se fierb tari, se curata si se taie in doua. Rosiile se spala, se scobesc de miez dar nu prea mult, apoi se asaza cu gura in jos sa se scurga zeama. In fiecare rosie se asaza cate o jumatate de ou, cate o lingura de branza si deasupra cate o lingura cu sos alb, amestecat cu sare si piper. Se mai presara putina branza si se introduc in cuptor.
Se servesc calde.
Alte aperitive:
Zacusca de ciuperci
Ciuperci pane
Arici din pateu de ficat de pui
Vă invit să încercați o rețetă rapidă și delicioasă ...dacă sunteți în criză de timp!
Ravioli cu ciuperci si afumaturaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa