Se fierb ouale tari si se curata. Galbenusurile se sfarima cu o furculita si se amesteca cu o ceapa taiata marunt si putin inabusita, cu jumatate din
Se fierb ouale tari si se curata. Galbenusurile se sfarima cu o furculita si se amesteca cu o ceapa taiata marunt si putin inabusita, cu jumatate din cantitatea de unt frecat spuma cu sare, piper si patrunjel tocat. Se umplu ouale, se asaza intr-un vas de pamint sau de Jena si se toarna pe deasupra un sos alb mai gros, ca ciulamaua, in care s-au pus ciupercile taiate si inabusite si jumatate din cascavalul ras. Se dau la cuptor
Se servesc fierbinti cu restul de cascaval ras si unt pe deasupra
Am adus si eu un martisor dulce pentru voi si vreau sa va doresc sa aveti o primavara frumoasa, insorita si plina de iubire!...
Prajitura cu jeleu si crema de fructe de padureOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj