Oua cu crema de ciuperci

Ouale se fierb mari. Li se taie in capac si se scoate galbenusul. Se toaca marunt ciupercile si se amesteca impreuna cu branza si margarina pana se f

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua fierte tari
  • 150 gr ciuperci
  • 100 gr branza
  • 1 lingura margarina
  • 10 rosii
  • sare
  • piper
  • Delikat
  • usturoi

Mod de preparare

Ouale se fierb mari. Li se taie in capac si se scoate galbenusul. Se toaca marunt ciupercile si se amesteca impreuna cu branza si margarina pana se formeaza o pasta. Se adauga sare, piper, usturoi tocat marunt si delikat. Se umple fiecare ou cu pasta de ciuperci, se acopera cu un strat de maioneza si apoi capacul oului. Se taie la rosie un capacel, se scobeste miezul si se asaza oul inauntrul ei.


Se orneaza cu verdeata tocata marunt si felioare de lamaie.

Alte aperitive:

Piftie de curcan Oua umplute Ciuperci la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...