Oua cu crema de ciuperci

Ouale se fierb mari. Li se taie in capac si se scoate galbenusul. Se toaca marunt ciupercile si se amesteca impreuna cu branza si margarina pana se f

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua fierte tari
  • 150 gr ciuperci
  • 100 gr branza
  • 1 lingura margarina
  • 10 rosii
  • sare
  • piper
  • Delikat
  • usturoi

Mod de preparare

Ouale se fierb mari. Li se taie in capac si se scoate galbenusul. Se toaca marunt ciupercile si se amesteca impreuna cu branza si margarina pana se formeaza o pasta. Se adauga sare, piper, usturoi tocat marunt si delikat. Se umple fiecare ou cu pasta de ciuperci, se acopera cu un strat de maioneza si apoi capacul oului. Se taie la rosie un capacel, se scobeste miezul si se asaza oul inauntrul ei.


Se orneaza cu verdeata tocata marunt si felioare de lamaie.

Alte aperitive:

Piftie de curcan Oua umplute Ciuperci la cuptor

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec economic cu mere

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Deyu. 

Desert chec economic cu mere
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii