Se spala macrisul si se pune in apa fierbinte sa fiarba cateva minute. Se scurge, se amesteca cu sosul alb, cu patrunjel verde, sare si se fierbe. Se
Se spala macrisul si se pune in apa fierbinte sa fiarba cateva minute. Se scurge, se amesteca cu sosul alb, cu patrunjel verde, sare si se fierbe. Se bate un ou si se toarna peste macris, se lasa sa mai fiarba putin si se asaza jumatati de oua rascoapte pe macris.
Acest fel de mancare se serveste cald.
Alte retete:
Zacusca Placinta cu dovleac Chiftelute
Foarte bun a fost sosul,o sa incerc cu carne tocata de pui sau de porc,asta de vita nu ma prea incanta.
Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.