Se pune intr-o oala orezul bine spalat si scurs, apoi se amesteca cu trei linguri de ulei (fara sa se puna pe foc). In alt vas se toarna apa, se ames
Se pune intr-o oala orezul bine spalat si scurs, apoi se amesteca cu trei linguri de ulei (fara sa se puna pe foc). In alt vas se toarna apa, se amesteca cu Vegeta si apoi se toarna peste orez. Se pune oala in cuptorul fierbinte si se lasa sa fiarba pana scade toata apa. Pe un platou rotund se aranjeaza orezul fiert, in forma de coroana, iar in mijloc se toarna un scrob preparat din sase oua. In jurul coroanei de orez se toarna sos de rosii amestecat cu unt, sare si piper.
Acest fel de mancare se serveste cald.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare cu sos de rosii Placinta cu dovleac Galuste cu prune
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii