Oua cu sardele

Se ia un platou dreptunghiular si pe doua colturi vis-a-vis, in diagonala, se asaza cate cinci sardele in forma de evantai cu capetele in coltul plat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 10 sardele
  • 3-4 rosii
  • 2 ridichi de luna
  • 1 castravete mic

Mod de preparare

Se ia un platou dreptunghiular si pe doua colturi vis-a-vis, in diagonala, se asaza cate cinci sardele in forma de evantai cu capetele in coltul platoului. Peste capete se pune o ridiche rosie curatata dar cu coaja nedesprinsa. De la un capat la altul al celor doua colturi libere se pun felii de rosii iar peste ele se pun felii de oua semi-suprapuse si peste feliile de oua cate o felioara subtire dintr-un castravecior in asa fel incat sa nu acopere decat jumatate din galbenus. In lipsa de castravete se pune o frunzulita de patrunjel verde.


Ouale cu sardele se servesc reci.

Alte retete:

Placinta cu dovleac Ciuperci umplute Zacusca

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa