Oua cu sos picant si patrunjel

Pentru oua cu sos picant fierbeti si puneti apoi in vas cu apa rece 4-6 oua. Intr-un vas, puneti ½ kg de smintina, 2 oua intregi (crude), o lingurita de zahar si sare.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua
  • smintina
  • zahar
  • sare
  • castraveti murati
  • patrunjel

Mod de preparare

Pentru oua cu sos picant fierbeti si puneti apoi in vas cu apa rece 4-6 oua (cite persoane sinteti la masa). Intr-un vas, puneti ½ kg de smintina, 2 oua intregi (crude), o lingurita de zahar si ¼ lingurita de sare. Bateti amestecul cu telul, tinind vasul pe plita fierbinte pina cind acesta se intareste. Dati pe razatoarea mica 1-2  castraveciori murati si adaugati-i in compozitie. Puneti acest sos intr-un castron si dati-l la rece o ora. Aduceti preparatul la masa dupa ce ati pus ouale fierte si curatate in sos si le-ati garnisit cu patrunjel verde.


Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!