Se fierb taiteii, se strecoara, se clatesc si se amesteca cu unt. Se asaza intr-un vas de sticla incasabila, iar deasupra se asaza felii de oua rascoa
Se fierb taiteii, se strecoara, se clatesc si se amesteca cu unt. Se asaza intr-un vas de sticla incasabila, iar deasupra se asaza felii de oua rascoapte. Se toarna deasupra sosul de rosii si se presara cascaval ras, putin piper si se introduc in cuptor pentru 10-15 minute.
Ouale cu taitei se servesc calde.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Chiftele
Conopida la cuptor cu bacon
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii