Oua cu taitei

Se fierb taiteii, se strecoara, se clatesc si se amesteca cu unt. Se asaza intr-un vas de sticla incasabila, iar deasupra se asaza felii de oua rascoa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 gr taitei
  • 2 linguri unt
  • 1 ceasca sos de rosii
  • cascaval

Mod de preparare

Se fierb taiteii, se strecoara, se clatesc si se amesteca cu unt. Se asaza intr-un vas de sticla incasabila, iar deasupra se asaza felii de oua rascoapte. Se toarna deasupra sosul de rosii si se presara cascaval ras, putin piper si se introduc in cuptor pentru 10-15 minute.
Ouale cu taitei se servesc calde.

Alte retete culinare:

Placinta de dovleac

Chiftele

Conopida la cuptor cu bacon

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...