Oua fierte cu rosii

Se aleg rosii tari, de aceeasi marime, se spala si se taie felii. Ouale se fierb patru minute, ca sa fie cleioase. Se lasa sa se raceasca, se curata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 4 rosii
  • patrunjel verde tocat
  • maioneza

Mod de preparare

Se aleg rosii tari, de aceeasi marime, se spala si se taie felii. Ouale se fierb patru minute, ca sa fie cleioase. Se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie felii. Pe un platou dreptunghiular se aranjeaza felii de rosii in forma de cruce, de la un capat la altul. In spatiile goale se aranjeaza feliile de oua, cate doua sau patru, cate incap. In mijloc peste rosii, se pun trei linguri cu maioneza. Se presara patrunjel tocat fin.


Se servesc reci.

Alte retete:

Oua umplute cu ciuperci

Zacusca

Chiftele

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulada diplomat

Daca tot am facut azi 4 ani de cand ma aflu printre voi, am zis ca totusi nu pot lasa aceasta zi fara o reteta festiva asa ca...

Desert rulada diplomat
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca