Daca iti plac aperitivele deosebite, pregateste oua in aspic. Aceasta reteta este delicioasa si usor de preparat.
Daca iti plac aperitivele deosebite, pregateste oua in aspic. Aceasta reteta este delicioasa si usor de preparat. Se fierb ouale cleioase. Se prepara aspic din maruntaie de pasare - labe, gaturi, aripi, capete - care se fierb pana ce supa devine cleioasa. Se asaza intr-un vas incasabil, patrunjel verde tocat, se toarna un strat de aspic bine limpezit si racit, fara sa se deranjeze patrunjelul. Se lasa sa se prinda si se asaza ouale unul langa altul, apoi se toarna al doilea strat de aspic. Se lasa la rece sa se prinda.
Se servesc a doua zi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa