Oua in sos de vermut

Ouale in sos de vermut sunt aperitive delicioase. Se topeste untul, se incorporeaza pudra de mustar si faina. Se adauga treptat vermutul si laptele, amestecand continuu.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua fierte tari
  • 25 g unt
  • 1+1/2 lingurita pudra de mustar
  • 25 g faina
  • 2 linguri vermut
  • 375 ml lapte
  • 1 lingurita tarhon uscat
  • fire de marar

Mod de preparare

Ouale in sos de vermut sunt aperitive delicioase. Se topeste untul, se incorporeaza pudra de mustar si faina. Se adauga treptat vermutul si laptele, amestecand continuu pana ce sosul se ingroasa. Se mai lasa pe foc inca 3 minute, amestecand. Se adauga sare, piper, tarhon. Se taie ouale in jumatati. Se pun pe un platou, se toarna deasupra sosul firbinte si se decoreaza cu fire de marar.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca