Oua in sos de vermut

Ouale in sos de vermut sunt aperitive delicioase. Se topeste untul, se incorporeaza pudra de mustar si faina. Se adauga treptat vermutul si laptele, amestecand continuu.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua fierte tari
  • 25 g unt
  • 1+1/2 lingurita pudra de mustar
  • 25 g faina
  • 2 linguri vermut
  • 375 ml lapte
  • 1 lingurita tarhon uscat
  • fire de marar

Mod de preparare

Ouale in sos de vermut sunt aperitive delicioase. Se topeste untul, se incorporeaza pudra de mustar si faina. Se adauga treptat vermutul si laptele, amestecand continuu pana ce sosul se ingroasa. Se mai lasa pe foc inca 3 minute, amestecand. Se adauga sare, piper, tarhon. Se taie ouale in jumatati. Se pun pe un platou, se toarna deasupra sosul firbinte si se decoreaza cu fire de marar.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide