Se fierb taiteii, se scurg, se clatesc, se amesteca cu unt si se pun la cuptor. Se fierb ouale tari, se taie in felii groase. Se asaza taitei pe o far
Se fierb taiteii, se scurg, se clatesc, se amesteca cu unt si se pun la cuptor. Se fierb ouale tari, se taie in felii groase. Se asaza taitei pe o farfurie, in forma de coroana, iar in mijloc se pun feliile de oua. Se toarna peste tot sosul de rosii, se presara cascaval ras si pesmet si se da farfuria la cuptor fierbinte pentru 8 minute.
Se servesc calde.
Alte retete:
Galuste cu prune
Zacusca de ciuperci
Placinta cu dovleac
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti