Se fierb taiteii, se scurg, se clatesc, se amesteca cu unt si se pun la cuptor. Se fierb ouale tari, se taie in felii groase. Se asaza taitei pe o far
Se fierb taiteii, se scurg, se clatesc, se amesteca cu unt si se pun la cuptor. Se fierb ouale tari, se taie in felii groase. Se asaza taitei pe o farfurie, in forma de coroana, iar in mijloc se pun feliile de oua. Se toarna peste tot sosul de rosii, se presara cascaval ras si pesmet si se da farfuria la cuptor fierbinte pentru 8 minute.
Se servesc calde.
Alte retete:
Galuste cu prune
Zacusca de ciuperci
Placinta cu dovleac
Azi vă propun un aperitiv care se prepară extrem de ușor și care are, de fiecare dată, mare trecere la mesele festive....
Ruladă de cașcaval în crustă de macOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj