Oua iute umplute cu anchois

Pentru oua iute umplute cu anchois fierbem oule tari. Taiem oule in jumatate si scoatem cu grija galbenusurile. Strivim galbenusurile si le amestecam cu ceapa.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 oua;
  • 5-6 cepe Chalotte;
  • 3 fileuri de anchois;
  • 2 felii paine alba faramitata ( numai miezul);
  • 1 ardei rosu iute (posibil si uscat);
  • 3 galbenusuri crude;
  • 2 linguri de unt

Mod de preparare

Pentru oua iute umplute cu anchois fierbem oule tari. Taiem oule in jumatate si scoatem cu grija galbenusurile. Strivim galbenusurile si le amestecam cu ceapa taiata marunt, ardeiul rosu taiat marunt, miezul de paine si cu anchois. Incorporam cele 3 galbenusuri crude. Incingem cuptorul la temperatura medie spre mica 160 grade, tapetam o tava cu hartie de copt. Umplem cu amestecul de mai sus jumatatile de ou, punem in tava umplutura ramasa si deasupra oule umplute. Punem pe fiecare ou putin unt si coacem cam 20 min.


Se servesc calde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii