Oua moi delicioase

Pentru oua moi se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5 minute pentru a obtine un albus bine inchegat.

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pentru oua moi se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5 minute pentru a obtine un albus bine inchegat si timp de 3 minute si jumatate pina la patru minute pentru a obtine un albus mai mult sau mai putin fiert. Timpul de firbere se va prelungi cu 30 secunde daca ouale sint mari.


    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

    Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

    Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

    • spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

    Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

    Deserturi racoritoare de vara

    Parteneri
    Bucataras.RO

    Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza

    Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....

    Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza
    Gustos.RO

    Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

    Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

    Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
    ReteteCulinare.RO

    Prajitura cu caise si lapte de cocos

    Prajitura cu caise si lapte de cocos