Se bat bine albusurile cu telul pana se obtine o spuma tare. Intr-un vas de sticla incasabila, uns cu unt, se toarna spuma de albusuri, se presara cu
Se bat bine albusurile cu telul pana se obtine o spuma tare. Intr-un vas de sticla incasabila, uns cu unt, se toarna spuma de albusuri, se presara cu cascaval ras si se asaza din loc in loc galbenusurile. Se presara pe fiecare galbenus cascaval ras, se toarna cate o lingura cu smantana, se presara putina sare si se introduce vasul in cuptor, unde se lasa pana se intareste albusul.
Se servesc imediat ce sunt gata.
Alte retete:
Oua umplute cu ciuperci
Ciuperci umplute
Placinta de dovleac
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti