Daca vrei sa incerci o reteta mai deosebita decat clasicele oua ochiuri sau oua fierte, aceasta este solutia. Incepe prepararea retetei prin separarea albusurilor de galbenusuri.
Daca vrei sa incerci o reteta mai deosebita decat clasicele oua ochiuri sau oua fierte, aceasta este solutia.
Incepe prepararea retetei prin separarea albusurilor de galbenusuri.
Bate albusurile spuma cu un praf de sare pana raman pe tel, apoi adauga baconul, emmentalerul, ceapa si patrunjelul si asezoneaza cu sare si piper.
Tapetam o tava cu hartie de copt. Din albusurile batute, formam doua gramajoare in mijlocul carora facem doua gauri.
Coacem albusurile la 200 C, pentru aprox 3-5 minute, adaugand apoi galbenusurile in centru si lasandu-le la cuptor pentru inca 3 minute. Pentru un plus de savoare puteti adauga peste galbenus putin emmentaler razuit pentru gratinare.
Ouale norisori se servesc calde la micul dejun. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.