Oua norisori

Daca vrei sa incerci o reteta mai deosebita decat clasicele oua ochiuri sau oua fierte, aceasta este solutia. Incepe prepararea retetei prin separarea albusurilor de galbenusuri.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 lingura chives tocate
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 2 felii de bacon tocat
  • 2 linguri Delaco Emmentaler razuit
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Daca vrei sa incerci o reteta mai deosebita decat clasicele oua ochiuri sau oua fierte, aceasta este solutia.

Incepe prepararea retetei prin separarea albusurilor de galbenusuri.

Bate albusurile spuma cu un praf de sare pana raman pe tel, apoi adauga baconul, emmentalerul, ceapa si patrunjelul si asezoneaza cu sare si piper.

Tapetam o tava cu hartie de copt. Din albusurile batute, formam doua gramajoare in mijlocul carora facem doua gauri.

Coacem albusurile la 200 C, pentru aprox 3-5 minute, adaugand apoi galbenusurile in centru si lasandu-le la cuptor pentru inca 3 minute. Pentru un plus de savoare puteti adauga peste galbenus putin emmentaler razuit pentru gratinare.


Ouale norisori se servesc calde la micul dejun. Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii