Oua picante umplute

Ouale se fierb rascoapte, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se freaca cu o lingura de lemn pana se obtine o

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita mustar
  • 1 gogosar rosu
  • 4 masline
  • 1 salata verde
  • sare

Mod de preparare

Ouale se fierb rascoapte, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se freaca cu o lingura de lemn pana se obtine o pasta. Se adauga miezul de la masline, smantana, mustarul, sare, putin piper, dupa gust si verdeata tocata marunt. Se amesteca bine totul si se umplu albusurile cu pasta obtinuta. Pe fiecare jumatate de ou se pune in mijlocul umpluturii cate o jumatate de maslina si o fasie mica de gogosar rosu.


Se aranjeaza, pe o farfurie mare, salata verde taiata ca taiteii, se pun deasupra ouale si se servesc.

Alte aperitive:

Oua umplute cu ciuperci Arici din pateu de ficat de pui Ciuperci pane

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...