Se spala ouale, se fierb in apa cu sare aproximativ 10 minute si dupa se curata de coaja. Se taie se scot galbenusurile cu atentie ca sa nu se strice
Se spala ouale, se fierb in apa cu sare aproximativ 10 minute si dupa se curata de coaja. Se taie se scot galbenusurile cu atentie ca sa nu se strice forma oului si se lasa sa se scurga pe prosop absorbant de bucatarie..
Ficatul de pui se fierbe in apa, se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se curata de pilite, se taie marunt si se paseaza impreuna cu untul, smantana si galbenusurile fierte.
Compozitia se condimenteaza cu sare, piper, mustar si cu ajjutorul unui pos cu sprit se umplu ouale. Se orneaza cu bobite de piper rosu, ardei rosu tocat, frunzulite de patrunjel verde si fasii de morcov.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa