Se spala ouale, se fierb in apa cu sare aproximativ 10 minute si dupa se curata de coaja. Se taie se scot galbenusurile cu atentie ca sa nu se strice
Se spala ouale, se fierb in apa cu sare aproximativ 10 minute si dupa se curata de coaja. Se taie se scot galbenusurile cu atentie ca sa nu se strice forma oului si se lasa sa se scurga pe prosop absorbant de bucatarie..
Ficatul de pui se fierbe in apa, se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se curata de pilite, se taie marunt si se paseaza impreuna cu untul, smantana si galbenusurile fierte.
Compozitia se condimenteaza cu sare, piper, mustar si cu ajjutorul unui pos cu sprit se umplu ouale. Se orneaza cu bobite de piper rosu, ardei rosu tocat, frunzulite de patrunjel verde si fasii de morcov.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii