Oua rascoapte cu maioneza

Se fierb ouale tari. Cind s-au racit se curata si se taie in doua, in lung. Se asaza pe o farfurie cu galbenusul in jos si se toarna deasupra un stra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingurita de mustar
  • 100 g ulei
  • 1 lingura de smantana
  • sare
  • 2-3 masline sau putina salata verde

Mod de preparare

Se fierb ouale tari. Cind s-au racit se curata si se taie in doua, in lung.

Se asaza pe o farfurie cu galbenusul in jos si se toarna deasupra un strat de maioneza pregatita cu mustar si la care s-a adaugat si o lingura buna de smantana.

Peste fiecare ou se asaza o frunzulita de salata verde, sau frunze de patrunjel, ori bucatele de masline.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete delicioase:

Supa de ciuperci

Garnitura de orez si mazare

Salata Cezar cu creveti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii