Oua sucevene

Se fierb ouale rascoapte, se decojesc si se preseaza bine cu lingura de lemn, se amesteca cu o lingura de unt, ou patrunjel verde tocat, sare si piper

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • patrunjel verde
  • pesmet
  • 100 gr unt
  • sare
  • piper
  • 1 albus de ou

Mod de preparare

Se fierb ouale rascoapte, se decojesc si se preseaza bine cu lingura de lemn, se amesteca cu o lingura de unt, ou patrunjel verde tocat, sare si piper. Din aceasta compozitie se modeleaza sfere care se inmoaie in albus crud de ou, se dau prin pesmet si se prajesc in unt.
Se servesc garnitura la legume sote sau la fripturi.

Alte retete:

Chiftele

Conopida la cuptor

Galuste cu prune

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de pui cu galuste din faina de mei

Este idel pentru bebelusi si copii si inlocuieste cu succes faina de grau! De aceea eu folosesc faina de mei pentru a ii...

Supa de pui cu galuste din faina de mei
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii