Oua sucevene

Se fierb ouale rascoapte, se decojesc si se preseaza bine cu lingura de lemn, se amesteca cu o lingura de unt, ou patrunjel verde tocat, sare si piper

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • patrunjel verde
  • pesmet
  • 100 gr unt
  • sare
  • piper
  • 1 albus de ou

Mod de preparare

Se fierb ouale rascoapte, se decojesc si se preseaza bine cu lingura de lemn, se amesteca cu o lingura de unt, ou patrunjel verde tocat, sare si piper. Din aceasta compozitie se modeleaza sfere care se inmoaie in albus crud de ou, se dau prin pesmet si se prajesc in unt.
Se servesc garnitura la legume sote sau la fripturi.

Alte retete:

Chiftele

Conopida la cuptor

Galuste cu prune

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa