Oua umplute

Ouale fierte se curata, se taie jumatati, galbenusurile se pun separate intr-un castron. Galbenusurile se amesteca cu maioneza, mustarul, smantana, c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua fierte tare
  • 1 lingura de maioneza
  • 1 lingura de smantana
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 lingura cu ceapa rosie tocata marunt
  • condimente dupa gust
  • busuioc
  • verdeata de patrunjel
  • frunze de telina (taiate marunt)
  • sare
  • piper
  • cascaval razuit
  • slanina bacon taiata in cubulete marunte

Mod de preparare

Ouale fierte se curata, se taie jumatati, galbenusurile se pun separate intr-un castron. Galbenusurile se amesteca cu maioneza, mustarul, smantana, ceapa rosie si condimentele. Se amesteca bine si se reumple albusurile cu aceasta pasta. Presaram deasupra cascaval ras si slanina bacon taiata in cubulete foarte marunte. Se coace 10 minute in cuptorul preincalzit. Se serveste cald ca si garnitura.
Alte retete recomandate

Supa crema de sparanghel

Tocanita de mazare

Mazare cu ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...