Oua umplute cu creier si sos de smintina

Se fierb ouale, se curata de coaja, se taie in doua si se scot galbenusurile. Se amesteca creierul fiert cu galbenusurile, sare si cu verdeata tocata.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 creier
  • 150 g smintina
  • verdeata
  • 50 g unt
  • sare

Mod de preparare

Se fierb ouale, se curata de coaja, se taie in doua si se scot galbenusurile. Se amesteca creierul fiert cu galbenusurile, sare si cu verdeata tocata. Se umplu ouale, se asaza intr-o cratita unsa cu unt, se acopera cu smintina si restul de unt si se dau la

cuptor 25 minute.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...