Ouale umplute cu crema de ciuperci sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt.
Ouale umplute cu crema de ciuperci sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt si se freaca cu branza si margarina pana se formeaza o pasta. Se adauga sere, piper, usturoi tocat matunt, Delikat, dupa gust. Se umple fiecare ou cu paste de ciuperci. Se aseaza un strat de maioneza, apoi oul. Din rosie se taie un capacel, se scobeste de miez si se aseaza deasupra oului.
Se orneaza cu verdeata tocata marunt si felioare de lamaie.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti