Oua umplute cu crema de ciuperci

Ouale umplute cu crema de ciuperci sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua fierte tari
  • 150 g ciuperci
  • 100 g branza
  • 1 lingura margarina
  • 10 rosii
  • sare
  • piper
  • Delikat
  • usturoi

Mod de preparare

Ouale umplute cu crema de ciuperci sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt si se freaca cu branza si margarina pana se formeaza o pasta. Se adauga sere, piper, usturoi tocat matunt, Delikat, dupa gust. Se umple fiecare ou cu paste de ciuperci. Se aseaza un strat de maioneza, apoi oul. Din rosie se taie un capacel, se scobeste de miez si se aseaza deasupra oului.

Se orneaza cu verdeata tocata marunt si felioare de lamaie.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii