Ouale umplute cu crema de ciuperci sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt.
Ouale umplute cu crema de ciuperci sunt aperitive sanatoase si delicioase. Se taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt si se freaca cu branza si margarina pana se formeaza o pasta. Se adauga sere, piper, usturoi tocat matunt, Delikat, dupa gust. Se umple fiecare ou cu paste de ciuperci. Se aseaza un strat de maioneza, apoi oul. Din rosie se taie un capacel, se scobeste de miez si se aseaza deasupra oului.
Se orneaza cu verdeata tocata marunt si felioare de lamaie.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii