Oua umplute cu ficat

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile, se trec prin sita si se freaca cu ficat de pasare, fiert. Se ada

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 100 g ficat de pasare
  • unt proaspat (cit o nuca)
  • un virf de lingurita de sare
  • citeva frunze de salata verde

Mod de preparare

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile, se trec prin sita si se freaca cu ficat de pasare, fiert.

Se adauga unt proaspat cit o nuca, se potriveste de sare.

Cu aceasta compozitie bine frecata se umplu jumatatile de ou cu virf si se asaza in farfurie pe un strat de salata verde taiata ca taiteii.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Ciuperci pane

Ciorba radauteana

Supa de praz

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos