Oua umplute cu maioneza

Se fierb ouale, se curata de coaja si se taie in doua parti egale. Se scot galbenusurile, se pun intr-o farfurie adanca, se sfarama cu o furculita si

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua fierte tari
  • 1 galbenus crud
  • o lingurita de mustar
  • o ceasca de ulei
  • sare
  • verdeata tocata
  • piper macinat
  • 6 masline
  • 1 salata verde

Mod de preparare

Se fierb ouale, se curata de coaja si se taie in doua parti egale. Se scot galbenusurile, se pun intr-o farfurie adanca, se sfarama cu o furculita si se amesteca cu maioneza facuta din galbenusul crud, mustarul si uleiul adaugat treptat. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se umplu jumatatile de albus. Dupa gust, verdeata se poate pune in amestec sau deasupra oualor.
Cand sunt gata, jumatatile de ou se acopera cu maioneza, se orneaza cu jumatati de masline si se asaza pe un platou garnisit cu frunze verzi de salata. Se servesc in ziua in care au fost preparate.

Alte retete aperitive recomandate

Rulada cu spanac

Ciuperci umplute

Chiftelute

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema din legume coapte la cuptor

Supa crema din legume coapte la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca