Oua umplute cu pasta de sardele

Ouale umplute cu pasta de sardele sunt un aperitiv foarte usor de preparat. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de oua, sardele, unt, piper, sare si zeama de lamaie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 100 gr sardele
  • 50 gr unt
  • zeama de lamaie
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile, apoi se trec prin sita. Se amesteca galbenusurile cu untul, sardelele si zeama de lamaie. Se sareaza, se pipereaza si se omogenizeaza bine. Se umplu jumatatile cu aceasta compozitie de sardele, se decoreaza cu bucati mici de ardei rosu.


Se servesc imediat.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute

Chiftele

Placinta cu carne

Inghetata de lapte

Pentru ca se anunta o saptamana calduroasa, va propun sa o incepem cu o inghetata simpla si foarte buna.

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Pui cu sparanghel si cartofi

In gradina a iesit sparanghelul si l-am cules in timp util de aceasta data . M-am tot uitat la retete mai deosebite cu...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort pentru Andreea

Pentru ca a fost ziua nepotelei mele Andreea, i-am facut cadou acest tort. A iesit un tort destul de mare (peste 5 kg),...

Tort pentru Andreea
Gustos.RO

Inghetata de vanilie facuta in casa, reteta simpla si delicioasa

Inghetata de vanilie facuta in casa - reteta simpla si delicioasa!Invata cum sa pregatesti o inghetata cremoasa si aromata,...

Inghetata de vanilie facuta in casa, reteta simpla si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Pui cu usturoi si lamaie

Aceasta reteta simpla de pui cu usturoi si lamaie este perfectă pentru o cină rapida si delicioasa! Poti să o adaptezi si...

Pui cu usturoi si lamaie