Ouale umplute cu pasta de sardele sunt un aperitiv foarte usor de preparat. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de oua, sardele, unt, piper, sare si zeama de lamaie.
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile, apoi se trec prin sita. Se amesteca galbenusurile cu untul, sardelele si zeama de lamaie. Se sareaza, se pipereaza si se omogenizeaza bine. Se umplu jumatatile cu aceasta compozitie de sardele, se decoreaza cu bucati mici de ardei rosu.
Se servesc imediat.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Chiftele
Placinta cu carne
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii