Oua umplute cu sunca si maioneza

Pentru oua umplute cu sunca si maioneza se curata de coaja ouale tari, rascoapte, fierte de citeva ore. Se taie in doua in latime.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua fierte
  • sos maioneza
  • 60 gr sunca
  • 1 lingurita mustar
  • piper praf
  • frunze de salata verde

Mod de preparare

Pentru oua umplute cu sunca si maioneza se curata de coaja ouale tari, rascoapte, fierte de citeva ore. Se taie in doua in latime. Se taie putin din capetele rotunjite, pentru ca oul sa poata sta vertical. Se amesteca bine sosul maioneza cu mustarul si sunca tocata. Se pune praf de piper. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile fierte si se netezeste cu cutitul. Se aseaza in farfurie, pe frunze de salata verde.

Se prepara in 35 de minute.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...