Oua umplute in stil italian

Reteta de oua umplute in stil italian este o reteta de aperitiv, pe care o gasiti pe culinar.ro. Ouale umplute sunt usor de preparat si se gatesc rapid.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1 ceapa
  • 2 linguri unt
  • 1 conserva rosii
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 lingurita oregano
  • 200 gr branza gorgonzola
  • 3 linguri smantana
  • nucsoara

Mod de preparare

Reteta de oua umplute in stil italian este o reteta simpla de aperitiv. Se fierb ouale tari. Se toaca ceapa marunt si se caleste in unt. Se adauga rosiile din conserva si se zdrobesc cu furculita. se adauga 2 usturoi tocati, se da in clocot si se lasa la fiert cca 10 minute. Se condimenteaza cu sare, piper, boia si oregano. Se decojesc ouale si se taie in jumatati pe lung. Se scot galbenusurile si se paseaza cu branza gorgonzola zdrobita, smantana dulce, nucsoara si piper. Se umplu ouale cu acest amestec. Se toarna sucul de rosii intr-o forma unsa, se asaza ouale, se coc la cuptor 15 minute, in cuptorul incins.


Ouale umplute in stil italian se servesc ca aperitiv.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Melcisori cu nuca si gem de macese

Melcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe,...

Melcisori cu nuca si gem de macese
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca