Pasta de oua

Se da prin sita branza impreuna cu galbenusurile fierte, se aadauga untul moale, sarea si piperul.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 oua
  • 100 gr branza
  • 100 gr unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se da prin sita branza impreuna cu galbenusurile fierte, se aadauga untul moale, sarea si piperul.
Se foloseste la prepararea tartinelor.

Alte aperitive:

Chiftele

Saratele

Piftie de curcan

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Gogosi glazurate cu ciocolata

Cele mai pufoase si delicioase gogosi! :) Reteta de aluat pentru gogosi am luat-o de la Rocsi. Am facut mici modificari pe...

Gogosi glazurate cu ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii