Piept de pui umplut cu branzeturi si mustar

Incalziti cuptorul la 200 gr C. a) Preparare umplutura: 1. Amestecati branzeturile cu mustarul. b) Preparare piept de pui: 1. Faceti cate un buzuna

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr mingiuca mozzarella
  • taiata bucati mici
  • 50 gr cascaval (strong cheddar)
  • ras
  • 1 lingura mustar dijon
  • 4 buc. piept de pui fara piele si oase
  • 8 feliute de costita afumata (smoked streaky bacon rashers)

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 200 gr C.

a) Preparare umplutura:

1. Amestecati branzeturile cu mustarul.

b) Preparare piept de pui:

1. Faceti cate un buzunar in fiecare piept de pui si umpleti-l cu amestecul de mai sus.

2. Infasurati fiecare bucata de pui cu 2 felii de

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lichior de anason

Cred că voiam să prepar acest lichior de pe vremea când eram fascinată de Florin Piersic în rolul lui...

Lichior de anason
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii