Piept de pui umplut cu branzeturi si mustar

Incalziti cuptorul la 200 gr C. a) Preparare umplutura: 1. Amestecati branzeturile cu mustarul. b) Preparare piept de pui: 1. Faceti cate un buzuna

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui umplut cu branzeturi si mustar

Ingrediente

  • 125 gr mingiuca mozzarella
  • taiata bucati mici
  • 50 gr cascaval (strong cheddar)
  • ras
  • 1 lingura mustar dijon
  • 4 buc. piept de pui fara piele si oase
  • 8 feliute de costita afumata (smoked streaky bacon rashers)

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 200 gr C.

a) Preparare umplutura:

1. Amestecati branzeturile cu mustarul.

b) Preparare piept de pui:

1. Faceti cate un buzunar in fiecare piept de pui si umpleti-l cu amestecul de mai sus.

2. Infasurati fiecare bucata de pui cu 2 felii de

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii