Polenta cu ou

Se face o mamaliguta potrivita ca si consistenta, se pune intr-o tava, se netezeste cu o spatula si se lasa citeva ore. Stratul sa fie cam de 1,5 cm g

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • malai
  • apa
  • sare
  • oua
  • parmezan

Mod de preparare

Se face o mamaliguta potrivita ca si consistenta, se pune intr-o tava, se netezeste cu o spatula si se lasa citeva ore. Stratul sa fie cam de 1,5 cm grosime. Se taie bucatele de 15/15 cm (cit un toast), se unge cu ulei de masline si se pune pe gratar citeva minute pe fiecare parte.

Oul se prajeste in tigaie de teflon fara ulei.
Oul se pune pe felia de mamaliga si se rade parmezan deasupra.

Se serveste la micul dejun sau ca aperitiv.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos