Rosii umplute cu oua

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu atentie. Pulpa rosiilor se amesteca apoi cu felia de paine inmuiata in si stoarsa bine. Se adauga

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • 1 felie de paine (fara coaja)
  • 10 ml
  • 1 lingura de patrunjel tocat marunt
  • 1 ceapa
  • 3 oua fierte tari
  • 1/2 pachet de unt
  • 1 lingura de pesmet alb
  • fin
  • sare

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu atentie.

Pulpa rosiilor se amesteca apoi cu felia de paine inmuiata in si stoarsa bine.

Se adauga patrunjelul, ceapa data prin razatoare, putina sare si ouale, tocate marunt.

Se umplu rosiile cu acest amestec, se presara cu pesmet si se lasa la cuptor circa o jumatate de ora.

Se servesc calde.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos