Rosii umplute cu oua

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu atentie. Pulpa rosiilor se amesteca apoi cu felia de paine inmuiata in si stoarsa bine. Se adauga

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • 1 felie de paine (fara coaja)
  • 10 ml
  • 1 lingura de patrunjel tocat marunt
  • 1 ceapa
  • 3 oua fierte tari
  • 1/2 pachet de unt
  • 1 lingura de pesmet alb
  • fin
  • sare

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu atentie.

Pulpa rosiilor se amesteca apoi cu felia de paine inmuiata in si stoarsa bine.

Se adauga patrunjelul, ceapa data prin razatoare, putina sare si ouale, tocate marunt.

Se umplu rosiile cu acest amestec, se presara cu pesmet si se lasa la cuptor circa o jumatate de ora.

Se servesc calde.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gulii umplute cu legume la cuptor

Mancarea aceasta e destinata strict celor ce iubesc gulia. Eu ma aflu printre acestia si avand niste gulii mari si frumoase...

Gulii umplute cu legume la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca