Rosii umplute cu oua pentru aperitiv

Pentru rosii umplute cu oua se taie capacelul la rosii si se scoate miezul. In interior se sparge cite un ou. Se pune deasupra sare, piper si alte condimente, dupa preferinta.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii de marime mijlocie
  • oua
  • sare

Mod de preparare

Pentru rosii umplute cu oua se taie capacelul la rosii si se scoate miezul. In interior se sparge cite un ou. Se pune deasupra sare, piper si alte condimente, dupa preferinta. Se acopera rosiile cu capacelul si se aseaza intr-un vas de jena uns cu unt sau ulei. Se dau la cuptor. Se verifica daca sint gata ridicand capacelul rosiei.

Important: Nu se pune capac la vasul de jena!


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...