Se taie ceapa solzisori, se amesteca cu sare si se lasa la inmuiat 5 minute. Se stoarce si se amesteca cu 2-3 picaturi de otet. Ceapa astfel preparata
Se taie ceapa solzisori, se amesteca cu sare si se lasa la inmuiat 5 minute. Se stoarce si se amesteca cu 2-3 picaturi de otet. Ceapa astfel preparata se asaza pe fundul unui platou. Se desface conserva de peste si se pune peste ceapa, iar peste aceasta se toarna maioneza. Se orneaza cu lamiie si masline.
Se serveste dupa 1/2 ora
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii