Salata de ceapa cu peste si maioneza

Se taie ceapa solzisori, se amesteca cu sare si se lasa la inmuiat 5 minute. Se stoarce si se amesteca cu 2-3 picaturi de otet. Ceapa astfel preparata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceapa mare
  • o conserva de ton
  • 10 linguri maioneza
  • otet; pentru ornat: lamiie
  • masline

Mod de preparare

Se taie ceapa solzisori, se amesteca cu sare si se lasa la inmuiat 5 minute. Se stoarce si se amesteca cu 2-3 picaturi de otet. Ceapa astfel preparata se asaza pe fundul unui platou. Se desface conserva de peste si se pune peste ceapa, iar peste aceasta se toarna maioneza. Se orneaza cu lamiie si masline.
Se serveste dupa 1/2 ora

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa