Scrob cu sote de rinichi

Un rinichi de vaca se curata de grasime, se opareste bine si se prepara sote cu o lingura unt. Ouale se bat si se toarna peste rinichi si se amesteca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 rinichi
  • 5 oua
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Un rinichi de vaca se curata de grasime, se opareste bine si se prepara sote cu o lingura unt. Ouale se bat si se toarna peste rinichi si se amesteca pana este gata scrobul.


Se serveste cald.

Alte retete:

Ciuperci umplute

Galuste cu prune

Chiftele

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide