Scrob cu verdeata

Se toaca marunt patrunjelul verde, mararul, arpagicul si tarhonul. Se pun toate verdeturile intr-o tigaie, cu unt, sa se inmoaie, pe foc mic, apoi se

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 30 gr unt
  • 1 legatura patrunjel verde
  • tarhon
  • marar
  • 2 bucati arpagic

Mod de preparare

Se toaca marunt patrunjelul verde, mararul, arpagicul si tarhonul. Se pun toate verdeturile intr-o tigaie, cu unt, sa se inmoaie, pe foc mic, apoi se toarna ouale batute si se amesteca pana se coaguleaza.
Se serveste imediat.

Alte retete:

Placinta de dovleac

Zacusca

Ciuperci umplute

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu nuca, ciocolata si crema de vanilie

 Mai pregatim si noi un tort? Sigur, doar nu trebuie sa fie o aniversare pentru a savura o felie de tort! Tocmai ce am...

Desert tort cu nuca, ciocolata si crema de vanilie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca