Scrob cu verdeata

Se toaca marunt patrunjelul verde, mararul, arpagicul si tarhonul. Se pun toate verdeturile intr-o tigaie, cu unt, sa se inmoaie, pe foc mic, apoi se

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 30 gr unt
  • 1 legatura patrunjel verde
  • tarhon
  • marar
  • 2 bucati arpagic

Mod de preparare

Se toaca marunt patrunjelul verde, mararul, arpagicul si tarhonul. Se pun toate verdeturile intr-o tigaie, cu unt, sa se inmoaie, pe foc mic, apoi se toarna ouale batute si se amesteca pana se coaguleaza.
Se serveste imediat.

Alte retete:

Placinta de dovleac

Zacusca

Ciuperci umplute

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...