Scrob vanatoresc

Se spala si se calesc ciupercile in unt, la fel si ficateii. Se bat ouale, se pun pe foc si se lasa sa se coaguleze, amestecand incontinuu. Se asaza i

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 80 gr ciuperci
  • 3 ficatei de pasare
  • patrunjel verde
  • 40 gr unt

Mod de preparare

Se spala si se calesc ciupercile in unt, la fel si ficateii. Se bat ouale, se pun pe foc si se lasa sa se coaguleze, amestecand incontinuu. Se asaza intr-un platou ciupercile si ficateii la mijloc, se presara patrunjel verde tocat si imprejur se aranjeaza scrobul.
Se serveste cald.

Alte aperitive:

Zacusca

Ciuperci umplute

Rosii umplute cu piept de pui

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...