Scrob vanatoresc

Se spala si se calesc ciupercile in unt, la fel si ficateii. Se bat ouale, se pun pe foc si se lasa sa se coaguleze, amestecand incontinuu. Se asaza i

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 80 gr ciuperci
  • 3 ficatei de pasare
  • patrunjel verde
  • 40 gr unt

Mod de preparare

Se spala si se calesc ciupercile in unt, la fel si ficateii. Se bat ouale, se pun pe foc si se lasa sa se coaguleze, amestecand incontinuu. Se asaza intr-un platou ciupercile si ficateii la mijloc, se presara patrunjel verde tocat si imprejur se aranjeaza scrobul.
Se serveste cald.

Alte aperitive:

Zacusca

Ciuperci umplute

Rosii umplute cu piept de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pernute crocante din mamaliguta

Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...

Pernute crocante din mamaliguta
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca