Se scot fileurile dintr-o scrumbie de preferat foarte proaspata, care se tin invelite in sare 4-6 ore. Dupa aceea se spala bine de sare, se taie in fa
Se scot fileurile dintr-o scrumbie de preferat foarte proaspata, care se tin invelite in sare 4-6 ore. Dupa aceea se spala bine de sare, se taie in fasii de aprox, 0,5 cm grosime, care se stropesc bine cu zeama de lamaie. Se amesteca bine din timp in timp ca sa se patrundã fasiile de scrumbie timp de 30 min. sau se poate lãsa chiar 12 ore, dupa gust.
Se servesc cu ceapa taiata felii si asezata deasupra sau in salata orientala
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii